понеделник, 27 декември 2010 г.

Музей на Владимир Путин


16 декември | В Санкт Петербург се намира първият в Русия музей В.В.Путин. Да, това е доста интересно, нали?В неговата експозиция е кимоното на Путин,летателен шлем, вратовръзка и още около 50 вещи. Мултимедията показва на посетителите 3 минутна холограма на Владимир Владимирович, а също и аудио запис на двигателя на неговия "Запорожец".

На стените на музея висят няколко портрета на Путин, един от тях показва бившия глава на държавата в обкръжението на лидерите на G-7. На видно място е закачено кимоното на Путин. Между експонатите е неговият летателен шлем , с който той е осъществявал предизборните полети на самолет, мастилените му писалки, вратовръзка, с която Путин се е изказвал пред Федералното събрание 2006 г.Също в музея има фотографии, рисунки и шаржове от личния архив на бившия глава на държавата.

Там са и подаръци направени на Путин от ръководителите на няколко държави. Джордж Буш му е подарил своите бейзболни ръкавици, Ангела Меркел- няколко тома на Достоевски на немски език. В музея също може да се види холограмата на Путин, която чете книга, гледа през прозореца, чеше ухото на любимия лабрадор Кони, а след това глада упорито в далечината.

Няма коментари:

Публикуване на коментар