понеделник, 9 ноември 2009 г.

Подарете уникален миг на любим човек...

Тук можете да разгледате мигове запечатани за Вас
Споделете една съдба и подаръкът Ви ще помогне и зарадва двама...
През лятото на 2008 година младият художник Емил Харизанов претърпява нелеп инцидент. От получената травма остава неподвижен. Възстановяването му е възможно, но това може да стане само след скъпа операция. Приятелите на Емил периодично организират изложби и други мероприятия, за набиране на средствата. Повече информация за Емил Харизанов можете да намерите тук: www.save-emo.org и тук: www.google.bg.

Последни новини: 27.10.2009 - Емил е в Чехия на рехабилитация. Набирането на средства за предстоящата операция продължава.

3 коментара:

  1. Taка е, дано повече хора поставят линка на сайтовете си за да може всеки, който има желание да помогне!

    ОтговорИзтриване
  2. На 30 януари 2010 година в Софийска Градска Художествена Галерия на ул. Гурко 1 (срещу Централна поща) от 18:00 часа, ще се състои представяне на втората книга на Евгения Маринчева "Малки лирически отклонения". Представянето на книгата ще бъде изцяло благотворително в полза на Емо Харизанов.
    Евгения Маринчева е автор и художник на книгата. Тя отправя послание към читателя: "Читателю, авторът желае да те "отклони" от сивото ти съществуване към Любовта и Добротата. Моля Ви, дарете чрез мен и моята книга 10 лева в полза на Емо Харизанов".
    Актьорът от Музикалния театър Александър Мутафчийски, балетната двойка от Националната опера Катя Петрова и Теодор Воденичаров и танцьори от фолклорен клуб за автентични народни танци "Танец" ще допринесат за обстановката по време на представянето на книгата. И всичко това ще се случва на фона на картините от галерията! Девизът на кампанията "Да спасим Емо чрез изкуство" ще бъде изцяло спазен!
    А най-голямата изненада е, че всичко това съвсем "случайно" се случва на рождения ден на Емо!
    Приятели, заповядайте на представянето на "Малки лирически отклонения"!

    ОтговорИзтриване